Geslaagde eerste editie Binnenvestival

De eerste editie van het Binnenvestival was een groot succes. Dit feestelijke ‘vestival’ vol ontspanning, plezier en verbinding werd onlangs voor het eerst georganiseerd op een stralende zomerse middag.

Cliënten en begeleiders genoten van het grote aanbod aan lekkernijen, muziek en sport en spel. Cliënten lieten in een als schoonheidssalon ingerichte tent hun nagels lakken, hun haren knippen en zich een nieuwe outfit aanmeten door Dress for Success.

Deze middag bood cliënten en begeleiders van De Binnenvest gelegenheid om eens op een andere manier tijd met elkaar door te brengen en gewoon eens samen iets leuks te doen. Aan de kinderen was ook gedacht: zij leefden zich uit op het enorme springkussen, deden oud-hollandse spelletjes en konden zich laten schminken. IJsjes en frietjes stilden de lekkere trek totdat het ’s avonds tijd was voor de afsluitende barbecue.

Voor het Binnenvestival werd het buitenterrein bij dag- en nachtopvang Nieuwe Energie, onderdeel van het Leidse Singelpark, omgetoverd tot heus evenemententerrein. Als woonkamer ingerichte zitplekken aan de rand van het park gaven gelegenheid om uit te rusten en bij te komen van alle festiviteiten. Wie informatie wilde over organisaties als Brijder, Activite of Visie-R kon terecht op de informatiemarkt.

De sfeer op deze middag was uitstekend en de bezoekers hadden het erg naar hun zin. Het was kortom een geslaagd eerste Binnenvestival dat smaakte naar meer!

Het Binnenvestival werd ondersteund door jongerenorganisatie M25.

U bent hier