Tafeltennistafel dankzij tachtig studenten

Tachtig studenten van de opleiding Maatschappelijke Zorg van het MBO Rijnland halen, in amper één week tijd, € 1.150 op voor het goede doel. Vier studenten melden zich onlangs bij de Nieuwe Energie met de vraag waarvoor De Binnenvest geld zou willen ontvangen. Ze treffen daar een van onze collega's die direct enthousiast reageert: ‘We willen heel graag een tafeltennistafel aanschaffen.’

Vervolgens gaan de studenten voortvarend aan de slag en halen ze geld op door middel van het doen van klusjes. Ze wassen auto’s, maken schoon, collecteren en verkopen zelfgebakken cakejes.
Gezamenlijk kiezen de studenten aan het eind van de week twee doelen uit waar ze het geld aan willen schenken. Dit worden wij van De Binnenvest en Stichting Philadelphia, waar men met cliënten een dagje naar de dierentuin gaat.
Als klap op de vuurpijl hebben onze coördinator en de docente na afloop van de uitreiking nog een grote tas met snacks en een stapel pannenkoeken mogen afleveren op de Nieuwe Energie.

MBO Rijnland, wij willen jullie enorm bedanken voor dit mooie gebaar. We gaan ervoor zorgen dat er een mooie tafeltennistafel komt en dan dagen wij jullie uit voor een wedstrijdje!

U bent hier