Krijg je het niet meer geregeld?

De problemen stapelen zich op. En ineens overzie je het niet meer. Dat is soms moeilijk om toe te geven, maar het belangrijkste is: hoe kom je er weer uit? De Binnenvest helpt iedereen bij wie er door al die problemen ook een woonprobleem is ontstaan: huurachterstand, dreigende huisuitzetting, klachten over overlast, of wat dan ook.

 

Wat kan De Binnenvest voor je betekenen?

Als je ons belt of langskomt, kan een woonmaatschappelijk werker je helpen aan de problemen te werken en te zoeken naar oplossingen. Ook kan een persoonlijk begeleider je helpen met praktische zaken. Verder zijn er groepen waarin je samen met anderen die in hetzelfde schuitje zitten gaat werken aan oplossingen.

Waar helpen we je?

De begeleiding die we geven vindt in principe plaats bij de cliënt thuis. Indien nodig kan begeleiding ook plaatsvinden op een locatie van De Binnenvest.

Niet te lang wachten!

Kom zo snel mogelijk als je problemen je boven het hoofd beginnen te groeien. Hoe eerder je aanklopt, hoe meer kans dat we de problemen goed kunnen aanpakken en erger kunnen helpen voorkomen.

U bent hier

Waar kun je voor hulp terecht?

  • Bel 071 - 516 61 00
  • Of kom langs bij Dag- en nachtopvang Nieuwe Energie: Papegaaisbolwerk 25, Leiden
    Aanmelden tussen 10.00-12.00 uur of tussen 18.30-20.30 uur.
  • Jongeren tot 27 zijn welkom bij Het SPIL: Oude Rijn, Leiden
    Inloop maandag t/m vrijdag tussen 11.00 en 16.00 uur.

 

Ben je dakloos of dreig je dakloos te worden in Katwijk, de Duin- en Bollenstreek of Alphen aan den Rijn? Kom dan naar het spreekuur van De Binnenvest bij jou in de buurt in: