De Binnenvest bedankt Impegno

Inzameling

De Binnenvest bedankt Elena van zorgorganisatie Impegno, voor alle ingezamelde spullen. Zij kwam begin november met een volgeladen busje naar onze dag- en nacht opvang locatie de Nieuwe Energie. De bewoners stonden klaar om alles in ontvangst te nemen.

Dozen vol met winterjassen en winterkleding, warme sjaals en verzorgingsproducten zoals deodorant, tandpasta en douchgel werden uitgeladen.

"Vrienden, familie, collega's, iedereen heeft meegeholpen.", verteld Elena, die de inzameling is gestart. "Van tevoren heb ik contact gehad met de medewerkers van de Nieuwe Energie en gevraagd wat zij konden gebruiken, zodat we gericht opzoek konden gaan naar spullen. Zo hebben we een picknick tafel geregeld en nieuwe onderbroeken, sokken en tandenborstels gekocht. Dingen waar je in eerste instantie niet aan zou denken, maar wel heel hard nodig zijn."

De bewoners zijn er ook blij mee; “Super; we hadden het er vanochtend nog over. Als je goede dingen doet, komen er goede dingen terug. En nu staat er een hele bus vol spullen die we kunnen gebruiken. Geweldig!“

Ook een inzamelactie opzetten of nieuwe sokken en onderbroeken doneren? 

Neem gerust Contact met ons op.